La primera trobada de vehicles clàssics a Montornès Nord aplega prop de 300 persones

Amb marques com Renault i Derbi, els participants i assistents van poder gaudir de la seva passió pel motor

Cultura

La primera trobada de vehicles clàssics a Montornès Nord aplega prop de 300 persones
La primera trobada de vehicles clàssics a Montornès Nord aplega prop de 300 persones | Classic club Montornès

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest diumenge va tenir lloc a la plaça del poble de Montornès nord la primera trobada de vehicles clàssics que se celebra al barri. Malgrat la calor, prop de 300 persones es van acostar per veure i gaudir de motos antigues Derbi i cotxes Renault.

L'entitat Clàssic Club Montornès ha organitzat per primera vegada al barri de Montornès nord aquesta trobada. Des de fa 12 anys que organitzen la que té lloc a la plaça Pau Picasso juntament amb la penya blaugrana del municipi, la darrera va aplegar unes 600 persones, però aquest any han decidit formar entitat pròpia i organitzar aquesta més recent i a més englobades dins les festes de Sant Joan.

A partir d'ara es plantegen organitzar-ne una cada any amb una marca diferent. Enguany han participat prop de 70 persones que han portat els seus vehicles, superant, expliquen, les expectatives que tenien.

A més el Museu Isern ha col·laborat aportant la col·lecció de la família Rabasa, amb unes motos del famós motociclista Àngel Nieto. L'acte també va comptar amb xerrades de pilots i expilots de diverses disciplines del motociclisme i amb el propietari d'una moto antiga que va venir expressament de Puigcerdà a la trobada.

Des de l'organització han valorat molt positivament la trobada, "va ser un matí molt dinàmic, la gent va estar contenta tot i la calor", expliquen. També han agraït molt la participació de Derbi com a marca, ja que feia vuit anys que no feien cap acte oficial i per la cessió dels vehicles des del Museu Isern.

A part d'aquest acte l'entitat també organitza cada any amb motiu de la Marató de TV3 un ral·li copilot solidari. Aviat engegaran una campanya de captació de socis per qualsevol persona aficionada amb o sense vehicle antic però vulgui gaudir del motor en general.

 

Vehicles renault

Edicions locals