El Baix Vallès se'n va al Liceu amb Puccini

L'obra d'òpera es podrà veure a partir de les 22 h

Cultura

Liceu a la fresca 2018
Liceu a la fresca 2018 | A. Bofill (Liceu)

Com ja és tradició per aquestes dates, diferents municipis de la comarca connectaran amb el Gran Teatre del Liceu per poder oferir des de pantalles gegants un espectacle operístic interpretat en directe a la famosa sala de música barcelonina.

En el conegut com a Liceu a la fresca, els veïns de Mollet, Parets, Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles podran veure aquest divendres (22 h), Tosca, de Puccini.

A Mollet, l'emplaçament en el qual s'instal·larà la pantalla gegant serà la plaça Prat de la Riba, mentre que a Parets serà a La Linera, a Montornès als Jardins de Manso Calders, a Sant Fost a la plaça de la Vila, a Martorelles al Pati de la Masia de Can Carrencà i a Santa Maria, al parc de la Torrentera.

Segons expliquen des de l'organització, l’objectiu és "promoure i potenciar la cultura i fugir d’elitismes i apropar l’òpera a tota la ciutadania". Aquesta iniciativa es celebra a tot l'estat espanyol des del 2007. Així, en l’edició de l’any passat es va retransmetre Manon Lescaut, una altra òpera de Giacomo Puccini i en l'edició de fa dos anys l'obra escollida va ser Il Trovatotore, de Giuseppe Verdi.

Edicions locals