L'Ajuntament de Montornès i el Circ Raluy signen un conveni per apropar el circ a la ciutadania

Aquest dijous 27 comencen les representacions que es perllongaran fins al diumenge 30

Societat

L'Ajuntament de Montornès i el Circ Raluy signen un conveni per apropar el circ a la ciutadania
L'Ajuntament de Montornès i el Circ Raluy signen un conveni per apropar el circ a la ciutadania | Ajuntament de Montornès del Vallès

Aquest dimarts l'Ajuntament i el Circ Raluy Legacy han signat un conveni per apropar el món del circ tradicional al públic infantil. El conveni recull un apartat dedicat a les persones usuàries dels programes dels Serveis Socials. És el quart any consecutiu que es col·labora amb el Circ Raluy. 

La signatura del conveni s'ha formalitzat en la cafeteria del circ, situada en una de les caravanes històriques de la companyia. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero i Luisa Ralui, copropietària i artista del circ.

El conveni recull l'atorgament d'entrades al públic infantil i d'invitacions a les persones usuàries dels programes de l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament. En els darrers dies, professionals del circ també han participat en les activitats socioculturals de les Festes de Sant Joan, a Montornès Nord.

El Circ Raluy es va instal·lar a l'avinguda d'Ernest Lluch el 27 de maig. Com ha fet en els darrers anys, la companyia ha aprofitat la seva estada a Montornès per fer tasques de manteniment del material i preparar la nova gira. Durant el proper any es continuarà representant l'espectacle The Magic Formula, estrenat l'any passat aquí a Montornès.

Aquest dijous 27 comencen les representacions que s'allargaran fins al diumenge 30, se'n faran cinc en diversos horaris. 

Edicions locals