Montornès celebra aquests dies la Setmana de l'Energia

Amb una exposició i diverses activitats es vol promoure l'estalvi energètic i la sostenibilitat

Societat

Exposició: "Treballem per una energia sostenible"
Exposició: "Treballem per una energia sostenible" | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

Durant aquests dies i fins al 28 de juny, l'Ajuntament promou diverses activitats relacionades amb l'estalvi energètic i la sostenibilitat coincidint amb la Setmana de l'Energia. 

Les activitats s'adrecen bàsicament a la població més jove. L'alumnat de 'Escola Palau d'Ametlla ha participat en els darrers dies en l'Actiwatt, un joc relacionat amb el projecte europeu Euronet 50/50 max qu,e de manera divertida, permet consolidar conceptes relacionats amb l'eficiència i l'estalvi energètic.

Alhora els infants que inicien la setmana vinent el Casal d'Estiu participaran també en diverses activitats,el joc de carrer "Juguem amb energia", una dinàmica que introdueix conceptes com les energies renovables, l’estalvi i l’eficiència energètica, i l’aplicació de l’energia solar.

D'altra banda, la primera planta de l'Ajuntament acull aquesta setmana l'exposició, "Treballem per una energia sostenible”. Està formada per 6 plafons que expliquen el paper de l’Ajuntament en el marc del Pacte d’alcaldes, aporten informació i consells d’accions a realitzar en l’àmbit domèstic sobre estalvi i eficiència energètica contra el canvi climàtic, en l’ús dels electrodomèstics, en la il·luminació, en climatització i en mobilitat sostenible.

Edicions locals