Èxit de participació en la primera Holi Run celebrada a Montornès

La cursa formava part dels actes de celebració dels 30 anys de la Colla de Geganters

Cultura

Èxit de participació en la primera Holi Run celebrada a Montornès
Èxit de participació en la primera Holi Run celebrada a Montornès | Segis Gómez

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest diumenge 150 persones van gaudir de la primera Holi Run que se celebrava a Montornès. Organitzada per la colla de Geganters del municipi amb la participació del club d'Atletisme, va esgotar tots els dorsals.

Poc abans de començar la cursa encara quedaven 25 dorsals i a través de les xarxes socials els van acabar venent tots, en total 150 . "Un èxit total", explica María José Molina tresorera de la colla de Geganters de Montornès i que també considera que "tot va anar molt bé i la gent estava molt contenta, esperem en el futur poder repetir".

Amb dos extintors i diversos canons plens de pols de pintura van anar omplint de colors els corredors; groc, blau, vermell, verd i en acabar, a la plaça del Poble de Montornès nord, rosa.

Un cop finalitzada la cursa es va fer entrega dels obsequis a totes les persones que hi van participar i es va fer una llençada final de color amb música.

Aquest acte forma part de la celebració dels 30 anys dels Geganters de Montornès i seguiran durant les festes de Sant Joan. El pròxim divendres a partir de les 19 h  concentració, cercavila i lectura del pregó que enguany anirà a càrrec de la Colla de Geganters de Montornès.

Edicions locals