Montornès encén l'espurna de Sant Joan aquest cap de setmana

La IV Marxa nocturna enceta les activitats que s'allargaran fins al 30 de juny

Cultura

Montornès encèn l'espurna de Sant Joan aquest cap de setmana
Montornès encèn l'espurna de Sant Joan aquest cap de setmana | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

Aquest dissabte comencen les festes de Sant Joan de Montornès amb la IV Marxa Nocturna de Sant Joan organitzada pel Club Atletisme Montornès obrirà. En aquesta edició, el pregó de les festes anirà a càrrec de la Colla de Geganters pel seu trentè aniversari i les activitats es perllongaran fins al 30 de juny.

Tot el programari de les festes de Sant Joan està elaborat pels veïns i veïnes a través de la comissió de les festes de Sant Joan i les entitats del poble, amb l'acompanyament del departament de Cultura.

La programació inclou una trentena d'activitats lúdiques per a totes les edats que es perllongaran fins al 30 de juny. Entre les novetats del programa, hi ha la "Holi run", una cursa de 2 Km que tindrà lloc el diumenge 16, el "Concertàs" amb Versión imposible, el divendres 21; una festa de l'escuma, el diumenge 23; un espectacle de talents locals, el dilluns 24 i el "Clàssic Historic Day", una concentració de vehicles clàssics, el dia 30.

Al costat d'això, repeteixen activitats ja consolidades, com el vermut popular, l'exposició de manualitats del Casal de la Gent Gran, el recital de poesia en record a Bernardo, les propostes lúdiques de l'Esplai Panda  i la baixada nocturna de carretons pel carrer del Vallès que organitza CJ Satèl·lit, entre altres. El 22 de juny serà el torn del Tobogan gegant i la Gimcana d'aigua. 

Enguany el pregó de les festes es farà el divendres 21 a les 20 h a la plaça del Poble i anirà a càrrec de la Colla de Geganters pel seu 30è aniversari. L'espectacle nocturn de varietats  comptarà com a convidada la cantant Rosario Mohedano.

El dia de la revetlla hi haurà activitats durant tot el dia. Al vespre, petit correfoc  amb el Ball de Diables des de la plaça del Poble fins al pati de l'escola Marinada per encendre la foguera. Després, coca, cava i ball de revetlla amb el duet Blue Maresme i Festa Jove amb Dj Ruben i Dj Alain. 

Edicions locals