Els Gegants de Montornès organitzen la primera Holi Run

L'acte és una de les activitats programades per celebrar el 30è aniversari de l'entitat i compta amb la col·laboració del club d'Atletisme

Cultura

Els Gegants de Montornès organitzen la primera Holi Run
Els Gegants de Montornès organitzen la primera Holi Run | Gegants de Montornès

Montornès del Vallès

Aquest diumenge 16 de juny se celebra a Montornès la primera Holi Run. Organitzada per la colla de Gegants de Montornès amb el suport del club d'Atletisme. La sortida serà a les 18:30 des de l'Ajuntament i acabarà a la plaça del poble de Montornès Nord.

La iniciativa forma part dels actes que la colla de Gegants està celebrant amb motiu del seu 30è aniversari. La Holi Run és un dels 30 actes que estan fent independentment de les sortides que tenen fora del poble i que culminarà a la festa major de Montornès.

El club Atletisme del municipi hi aporta la logística de com fer una cursa i també s'hi ha sumat el patrocini de l'empresa montornesenca Lucta.

Un recorregut de dos quilòmetres que els participants poden realitzar bé a peu o orrent. S'iniciarà a la plaça de l'Ajuntament i finalitzarà a la plaça del poble de Montornès Nord fent-ho coincidir amb les festes de Sant Joan que celebren al barri.

A l'inici de la sortida es farà una primera tirada de color i n'hi haurà un total de tres cada 500 m. A l'arribada es farà entrega d'un obsequi a tots els participants.

Edicions locals