El departament de Joventut de Montornès organitza quatre rutes amb bici per aquest estiu

És una de les propostes que van sortir dels pressupostos participatius Kosmos i que s'organitzen dins l'Estiu Jove 19

Societat

El castell de Sant Miquel per on passa una de les rutes amb bicicleta
El castell de Sant Miquel per on passa una de les rutes amb bicicleta | Diputació de Barcelona

Montornès del Vallès

Aquest estiu el Departament de Joventut juntament amb l'assemblea de Joves organitza sortides amb bicicleta per l'entorn de Montornès. Una proposta que va sortir dels pressupostos participatius Kosmos i que s'integraran en totes les activitats que s'ofereixen a l'Estiu Jove 19. 

Les quatre rutes que s'ofereixen tindran lloc els dimarts 25 de juny i el 2, 9 i 16 de juliol i sortiran a les 9 del matí des de l'skatepark. A més, hi haurà punts d'avituallament i possibilitat de recanvis mecànics i un pica pica final. 

Perquè tothom hi pugui gaudir, cada ruta té un grau de dificultat diferent, hi ha l'opció pels més esportistes en una sortida d'uns 52 km que va fins al Castell de Sant Miquel i el seu entorn, fins a una més senzilleta pel riu Congost amb anada i tornada a la Garriga en uns 32 km.

Un altre de les rutes circula fins al Mirador de Vallromanes i part de la Conreria amb uns 28 km aproximadament de dificultat mitjana-alta i una altre de dificultat mitjana-baixa que arriba fins a la Barceloneta pel riu Besòs amb uns 46 km totals entre anada i tornada. 

En el perfil d'Instagram de Joventut es pot trobar tota la informació amb enllaços per veure la ruta amb més exactitud i el telèfon per inscriure's. 

Edicions locals