Torna la Mostra d'entitats amb una jornada carregada d'activitats

En aquesta segona edició hi participen prop d'una vintena d'entitats i associacions del municipi

Cultura, Societat

Torna la Mostra d'entitats amb una jornada carregada d'activitats
Torna la Mostra d'entitats amb una jornada carregada d'activitats | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

Aquest diumenge 9 de juny es celebra la segona edició la Mostra d'Entitats a Montornès. Des de les 10 del matí fins a les dues de la tarda les entitats del poble es donaran a conèixer a la ciutadania i es duran a terme tot un seguit d'activitats.  Serà a la plaça Pau Picasso.

Durant tot el matí diverses entitats com l'Esplai Panda, la Penya Pere Anton, l'Esplai Llum, la Remençada o l'Esbart Dansaire de Montornès oferiran tallers de manualitats o de maquillatge. El Ball de Drac i Diables de Montornès faran un photocall pirotècnic, l'associació El Descanso del Guerrero – Valhalla un espai de jocs de taula i l'Agrupació de Defensa Forestal de la Conreria tindrà una exposició de vehicles de l'entitat.

A més, s'instal·larà una carpa del departament municipal de Cooperació Internacional on l'associació local Bakadaji Stop Help The Gambia recollirà material sanitari i presentarà l'ambulància que han adquirit.

Pel que fa a altres activitats de la Mostra d'entitats; una gimcana fotogràfica, un torneig de futbol 3x3, una actuació d'un quartet de corda, una exhibició de balls de saló, un taller de dansa popular i un concert amb el grup Folkids. Totes aquestes activitats estan organitzades per les diferents entitats participants.

També hi haurà servei de bar a càrrec del col·lectiu "Globus pels Valents", que recaptarà fons per a la investigació en la lluita contra el càncer infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu, i un tastet del Cafè Montornès de comerç just a la carpa del departament municipal de Cooperació. 

La Gran Gimcana

Una de les activitats estrella de la segona Mostra d'Entitats és la Gran Gimcana on es podran conèixer les entitats del poble a través de diferents proves. Un cop superades totes s'entra a un sorteig d'un xec regal de 100 € de la Unió de Botiguers.

Edicions locals