Més per Montornès referma la idea d'una 'voluntat clara de fer municipalisme pur'

La plataforma veïnal afirma ser l'únic canvi possible per al municipi amb l'honestedat i la sinceritat com a valors

Política

Sergi Martínez, número 9 a la llista de Més per Montornès durant la seva intervenció.
Sergi Martínez, número 9 a la llista de Més per Montornès durant la seva intervenció. | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest diumenge s'ha celebrat a la plaça Pau Picasso l'acte central de campanya de la plataforma veïnal Més per Montornès on ha volgut deixar clars els valors d'honestedat i sinceritat pels quals advoquen. A més diversos membres de la llista han exposat alguns dels seus punts programàtics.

Sergi Martínez, número 9 en la llista, ha sigut un dels primers ponents on ha exposat algunes de les propostes per als joves de Montornès com un espai dedicat a l'esport i l'art urbà que respecti el medi i la convivència amb els veïns, ajudar a l'emancipació dels joves o beques i descomptes per poder accedir al lleure tant infantil com juvenil.

Alhora també ha volgut posar sobre la taula aspectes de lluita contra el canvi climàtic i "avançar cap a la construcció a escala supramunicipal d'una comercialitzadora d'energia 100% verda", i "fer una política verda que millori la qualitat de vida de les persones", afegia.

Per la seva part Irene Egea, número 2 de la llista, ha posat en valor el paper de la dona en la societat montornesenca, i l'ajuda a la reincorporació de les que han estat un temps sense treballar perquè o bé han hagut d'estar cuidant als fills o a la família.

Egea ha subratllat també la importància de l'educació i ha denunciat l'estat i el manteniment d'algunes escoles, proposen reduir el nombre d'alumnes a les aules i facilitar a les escoles i veïns eines per educar els seus fills i filles en igualtat.

Per acabar l'acte Joffre Giner, cap de llista de Més per Montornès, ha destacat els valors de l'honestedat i sinceritat que defensen a la plataforma i la fiscalització dels seus càrrecs polítics, "volem que ens donin explicacions i que assumeixen conseqüències si gestionen malament o s'equivoquen".

Giner ha parlat d'un codi ètic signat per tots els membres que permetrà que si algú fa qualsevol cosa que no s'hagi decidit a l'assemblea tingui responsabilitats o es vegi obligat a ser expulsat. "Tampoc volem que els nostres càrrecs electes tinguin com a mode de vida la política, mai ha de ser una manera d'aconseguir un sou, ha de ser un compromís pels nostres veïns i veïnes per fer el nostre poble millor", afirmava Giner.

Edicions locals