Junts per Montornès aposta per revifar el comerç interior del poble i una millor mobilitat

El partit també proposa rebaixes fiscals per empreses que contractin gent del municipi i ajuts a l’emprenedoria

Política

Junts per Montornès aposta per revifar el comerç interior del poble i una millor mobilitat
Junts per Montornès aposta per revifar el comerç interior del poble i una millor mobilitat | Ràdio Montornès

Montornès del VallèsFerran Figueras

Junts per Montornès va fer aquest dissabte el seu acte central de campanya on va poder comptar amb la presència de Lluís Font, diputat al parlament per Junts per Catalunya. El partit encapçalat per Sergi Asensio va voler destacar algunes de les seves propostes com la importància del comerç interior o la mobilitat.

Asensio va recordar que és fill i nét de comerciants del municipi per creure en l’essencialitat d’incentivar el comerç interior “amb rebaixes fiscals, ajuts a l’emprenedoria, suport fiscal i logístic als nous comerços i ajuts a l’emprenedoria”. També va donar importància a l’ocupació i proposen rebaixes fiscals per empreses que contractin gent de Montornès.

Pel que fa a la mobilitat segons Asensio, “és primordial connectar tots els barris de Montornès i fer-ho possible amb un bus interurbà”, alhora també proposa uns nous emplaçaments pel sistema de mobilitat amb bicicleta com és el cas de la plaça Pau Picasso i barri de Montornès Nord.

Un dels temes que han sortit també en l’acte han estat les eleccions europees en les quals explicava Asensio, “ens hi juguem molt i on hem de fer constat al president Puigdemont, al conseller Comín i la consellera Ponsatí”.

En aquest aspecte també hi ha incidit el diputat Lluís Font, on també ha remarcat la seva importància destacant el cas de Carles Puigdemont on creu que “una millora en la qualitat democràtica d’Espanya es redundaria amb una capacitat de diàleg entre les parts molt millor”.

Edicions locals