La Residència-centre de dia tema principal del debat de Montornès a Vallès Visió

La necessitat de millora de la mobilitat o la rehabilitació d'alguns equipaments també han ocupat espai en el debat electoral

Política

La Residència-centre de dia tema principal del debat de Montornès a Vallès Visió
La Residència-centre de dia tema principal del debat de Montornès a Vallès Visió | Vallès Visió

Montornès del Vallès

Aquest dijous va tenir lloc el debat a Vallès Visió dels alcaldables amb representació al govern municipal de Montornès. El centre de dia i la mobilitat al municipi van ser els temes principals en els quals es va centrar el debat entre els candidats i candidates a l'alcaldia de Montornès.

Els sis candidats i candidates assistents al debat, Partit Socialista, Montornès en Comú, Ciutadans, Més per Montornès, Partit Popular i Junts per Montornès, han coincidit en diversos punts respecte als projectes de futur de Montornès. La construcció de la residència-centre de dia, la rehabilitació d'equipaments municipals o la necessitat de millorar la mobilitat en el municipi han estat algun d'ells.

Tot i el consens entre els sis alcaldables, han subratllat la importància de planificar els projectes. Eva Díaz, del PSC ha retret que en els darrers anys no s'ha planificat i això despista a la ciutadania, perquè no saben cap a on van els projectes de la ciutat.

Ángeles Menchén, de Ciutadans, ha parlat de "caos" en les planificacions urbanístiques i ha posat com a exemple l'endarreriment en les obres de remodelació del teatre. Joffre Giner, de Més per Montornès, per la seva banda, ha explicat que s'ha de mirar cap al futur i fer de Montornès una ciutat segura, eliminant les barreres arquitectòniques i també fent un municipi segur des de la perspectiva de gènere.

Miguel Ángel Alvarado, del PP, s'ha queixat de la falta d'equipaments i que els existents han quedat vells i s'ha de plantejar una rehabilitació. Sergi Asensio, de Junts per Montornès, ha proposat que per poder tirar endavant els projectes cal col·laborar amb el govern de la Generalitat per unir esforços.

El candidat de Montornès en Comú i actual alcalde del municipi, José A. Montero, ha explicat que el futur de Montornès passa per crear un municipi més sostenible i ha posat com a exemple el projecte de bicicletes amb Montmeló.

Pel que fa a altres blocs del debat, els alcaldables han coincidit en fer de Montornès un municipi més accessible, més sostenible i on s'incrementi la formació per poder reduir l'ocupació.

Edicions locals