La Llar d'Infants pública de Montornès, El Lledoner, obre les preinscripcions per al curs vinent amb 43 places disponibles

Per a les demés escoles del municipi s'han inscrit per al curs vinent 119 infants de P3 i 186 joves de 1r d'ESO

Societat

La Llar d'Infants pública de Montornès, El Lledoner, obre les preinscripcions per al curs vinent amb 43 places disponibles
La Llar d'Infants pública de Montornès, El Lledoner, obre les preinscripcions per al curs vinent amb 43 places disponibles | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

L'escola bressol municipal El Lledoner ha obert el termini de preinscripcions per al curs 2019-2020 que finalitza el pròxim 24 de maig. La llar d'infants té capacitat per acollir fins a 82 infants i per al curs vinent hi ha disponibles un total de 43 places, 16 per a infants de quatre mesos a un any, 14 per a infants d'un a dos anys i 13 per a infants de dos a tres anys.

La proposta educativa del centre està pensada per acompanyar els infants de 4 mesos a 3 anys en el seu desenvolupament integral com a persones, vetllant per cobrir les seves necessitats bàsiques d'afecte, joc, higiene, autonomia, salut o curiositat, "en un ambient ric en estímuls i on se sentint valorats i estimats".

Com a complement a la dinàmica docent, l'equipament ofereix serveis optatius d'acollida al matí i a la tarda i de menjador. La Llar d'infants pública El Lledoner funciona amb un sistema de tarificació social que permet a les famílies acollir-se a exempcions i bonificacions de fins al 70% en funció de la renda familiar.

Com a novetat d'enguany les sol·licituds de preinscripció es faran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 8:30 a 15 h i dimarts i dijous de 17 a 19 h.

 

Preinscripcions escolars

Pel que fa a les altres escoles de Montornès, l'any vinent hi haurà un tota de 119 infants més per als cursos de P3 i 186 alumnes nous que començaran l'ESO. Des del departament d'Ensenyament de l'Ajuntament expliquen que "hi ha hagut prou oferta per cobrir tota la demanda".

Pel que fa als cursos de P3, a l'Escola Can Parera s'han preinscrit 29 infants, a l'Escola Sant Sadurní 22 infants, a l'Escola Palau d'Ametlla 19 infants, a l'Escola Mogent 46 infants i a l'Escola Marinada 32 infants. Els instituts de Montornès tindran 103 nous alumnes de 1r d'ESO al Vinyes Velles i 83 al Marta Mata.

Edicions locals