L'Associació Afibromon celebra el seu 10è aniversari coincidint amb el dia Mundial de la Fibromiàlgia

L'Espai cultural Montbarri va servir d'exposició de totes les activitats que es fan durant el curs, com una obra de teatre o balls en línia

Societat

L'Associació Afibromon celebra el seu 10è aniversari coincidint amb el dia Mundial de la Fibromiàlgia
L'Associació Afibromon celebra el seu 10è aniversari coincidint amb el dia Mundial de la Fibromiàlgia | Associació Afibromon

Montornès del VallèsFerran Figueras

El diumenge passat 12 de maig l'Associació Afibromon de Montornès del Vallès va celebrar el seu desè aniversari a l'Espai Cultural Montbarri coincidint amb el dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Fatiga Crònica. 

A l'acte va tenir lloc una exhibició de ball en línia i una d'expressió teatral que va omplir Montbarri amb una seixantena de persones. També es va llegir un manifest que fan des de la mateixa associació on han recordat la sòcia fundadora i han fet un recull d'aquests 10 anys.

Des de l'associació fan una valoració molt positiva i remarquen la importància d'aquest acte de celebració del dia mundial de la Fibromiàlgia, perquè "és un moment d'ensenyar a la resta de sòcies i famílies que fem a les activitats, per a què serveixen i com millora la nostra vida diària, és un moment de festa i de compartir amb els altres el que fem durant el curs a les activitats".

Durant tot l'any Afibromon fa activitats com balls en línia, tallers d'expressió corporal, manualitats o una teràpia grupal amb una psicòloga.

Edicions locals