Podemos Montornès presenta una candidatura jove i sense cap relació amb l'actual Ajuntament

La municipalització de l'energia o més zones de pàrquing són alguns dels punts claus del seu programa

Política

Alguns dels membres de la llista de Podemos Montornès.
Alguns dels membres de la llista de Podemos Montornès. | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest diumenge el partit lila va presentar les persones que formen la candidatura per les pròximes eleccions i va donar a conèixer alguns dels punts en els quals es centra el seu programa electoral. La diputada al Parlament per En Comú Podem Yolanda López va donar suport a la presentació que va comptar amb la cap de llista de Podemos al municipi Cecilia Sobral,  també van ser a l'acte  Marcos Galante, membre del CCA de Podem Catalunya i Sandra Daza, secretaria d'acció institucional de Podem Catalunya. 

Yolanda López va parlar de l'experiència dels ajuntaments espanyols com a referència de la boina feta des de Podemos, per exemple a ciutats com Cadis o Barcelona, "hem demostrat que sabem governar els ajuntaments que tenim, fer un millor ús dels recursos públics que al cap a la fi són de tots els ciutadans i ciutadanes".

Pel que fa a la llista Sobral va voler destacar que és una llista jove però també amb presència de gent gran que aporta experiència i els guia com han de treballar. "Una llista senzilla, treballadora de diferents sectors, que coneixem bé el que és viure el dia a dia i el que hem de lluitar per poder arribar a final de mes", explicava Sobral.

També afirmava que són "l'únic partit de Montornès que no està contaminat per l'Ajuntament, ni tenim cap relació ni hem treballat per ells". Alhora va voler fer una denúncia de l'actual govern on "s'han malbaratat molts diners en obres innecessàries i que hem vist com els nostres joves han de marxar fora a estudiar perquè aquí no hi ha lloc per ells, hem vist com ens treien zones de pàrquing, es destrueixen arbres o no es lluita pel servei d'urgències".

Segons Sobral, "nosaltres creiem que som capaços de poder portar un projecte a l'Ajuntament i canviar el que Montornès manca actualment". Va destacar alguns punts claus del seu programa com la municipalització de l'energia, la recuperació de les zones de pàrquing o lluitar per la Residència centre de dia.

Seguida de Cecilia Sobral compltene la llista Marcos Fernández, Sara Haba, Jonathan Cervantes, Sergio González, Daniel Mellado, Marc Huma, Jennifer Cervantes, Valerie Tarrio, Antonio Zambrano, Victor Enrique Fernández, Marcos Vázquez, Francisco J. Rodríguez, Evelyn Muñoz, Magela Silva, Sergio Gabriel Hidalgo, Olrga Garcia y Marcos Galante.

Edicions locals