Alumnes del Mogent fan una campanya de recollida de pinso per a animals

El recapte, en col·laboració amb el Banc d'Aliments per Mascotes, s'allargarà fins al 17 de maig

Societat

Alumnes del Mogent fan una campanya de recollida de pinso per a animals
Alumnes del Mogent fan una campanya de recollida de pinso per a animals

Alumnes de 4rt de primària de l'Escola Mogent en col·laboració amb el Banc d'Aliments per a Mascotes (BAM) Amics per Sempre, han encetat una campanya de recollida de pinso per a animals de companyia, que s'allargarà fins al proper dia 17 de maig, i que recull pinso, sorra i aliments humits.

El BAM de Montornès fa anys que promou accions d'aquest tipus. "La idea va néixer per ajudar aquelles famílies que tenen animals domèstics però potser tenen dificultats per poder-los alimentar. Era una manera d'evitar els abandonaments", explica el president del BAM, Fran Fradejas. De fet, el 2013, l'entitat, a través d'una xarxa organitzada a diferents punts de l'Estat, va aconseguir recaptar fins a 50 tones d'aliments. "Les donacions sobretot les fan empreses de pinso".

En aquest cas, però, també s'esperen donacions de particulars que es poden fer al vestíbul de l'escola o posant-se en contacte amb el BAM a través del correu electrònic baalma@outlook.com.

El BAM fa una valoració d'aquelles famílies o persones que necessiten l'ajut i també promou la figura del padrí, que per 28 euros mensuals, apadrina un animal perquè no li falti aliment.

Edicions locals