Tot preparat per la sisena edició de La Remençada que es farà l’1 de juny

El gran musical històric del Vallès suma enguany més actors i actrius de poblacions veïnes de la comarca

Cultura

Tot preparat per la sisena edició de La Remençada que es farà l’1 de juny
Tot preparat per la sisena edició de La Remençada que es farà l’1 de juny | La Remençada

Montornès del Vallès

Aquest dimarts s’ha presentat a la masia El Molí de Montornès la sisena edició de “La Remençada. El Gran Musical Històric del Vallès” que enguany es durà a terme l’1 de juny. A l’acte que van assistir unes 130 persones va comptar també amb el padrí de l’espectacle, el pastisser local Jaume Viñallonga.

L'acte es va iniciar amb la signatura del conveni d'apadrinament i la firma en el llibre d'honor de l'Associació La Remençada per part de Viñallonga, que l'any 2017 va ser guardonat per la Generalitat amb el Premi al millor jove artesà alimentari. Viñallonga enguany farà unes postres especials per La Remençada que es presentaran pocs dies abans de la representació.

També es va comptar amb dramatitzacions a càrrec del grup escènic de La Remençada i interpretacions de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música. A més, s'ha obsequiat l'alumnat de l'Institut Marta Mata que ha estat guanyador i finalista del concurs per dissenyar el cartell de l'espectacle. 

L'alcalde Montornès José Montero i l'alcaldessa de Vilanova, Yolanda Lorenzo,  també van ser presents a l'acte juntament els respectius regidors de cultura i representants de les empreses patrocinadores. La presentació la va tancar Xavier Baurier, compositor de la música de l'espectacle, que va tocar una de les cançons del musical acompanyat d'un grup de ball de l'Escola Municipal de Dansa.

Des de l'organització estan molt contents i motivats per una nova edició de La Remençada i valoren molt positivament l'arribada d'actors i actrius nous d'altres poblacions del Vallès com Caldes de Montbui, Barberà o Vallromanes. "La Remençada s'està estenen a nivell d'actors i actrius i és molt interessant que la gent vingui de fora per assajar i gasti el seu temps i energia", afegien.

Toni Figuera director artístic i d'escena de l'espectacle s'ha mostrat molt content "per la feina i implicació de tot l'equip, perquè no és fàcil, tenim un equip de 60 persones a l'escenari, estic molt content de la implicació i de l'esforç que fa tothom i de les ganes que tenen després d'estar mesos i mesos d'assaig".

La Remençada 2019

La sisena edició de La Remençada es representarà l'1 de juny i començarà a les 18 h a la plaça dels Remences, que enguany ha canviat la ubicació de l'escenari per donar cabuda a més gent, seguirà itinerant cap al parc dels Gegants i acabarà a la plaça Pau Picasso.

Edicions locals