Prop d’una trentena de persones assisteixen al taller participatiu de seguretat ciutadana que va organitzar el PSC

Les ocupacions a pisos i els furts van ocupar la majoria de situacions personals que el públic va exposar

Societat

Prop d’una trentena de persones assisteixen al taller participatiu de seguretat ciutadana que va organitzar el PSC
Prop d’una trentena de persones assisteixen al taller participatiu de seguretat ciutadana que va organitzar el PSC | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest dissabte passat el Casal de Cultura va acollir el taller participatiu sobre seguretat ciutadana, organitzat pel PSC, que va comptar amb una trentena de persones i que va servir, per una banda, perquè veïns i veïnes expliquessin casos personals i d’altra, perquè experts donessin pautes possibles a seguir.

Xavier Martin va ser un dels experts convidats, especialista en polítiques públiques i de seguretat, va exposar diferents situacions sobre seguretat com robatoris, ocupacions i furts. Durant l’acte va haver-hi  intercanvi d’impressions i situacions sobre la seguretat a Montornès amb la participació del públic.

Eva Díaz, alcaldable pel PSC, va valorar positivament el taller, ja que va complir el seu objectiu “que qui vingués marxés amb alguna pista de com ha d’actuar davant el seu problema o situació quotidiana i què pot fer”. “El nostre objectiu era donar-los eines per saber on han d’anar què han de fer si els passa qualsevol cosa del tipus robatori, ocupacions, etc”.

Alhora, el taller també va servir per denunciar la falta d’efectius policials que, assegura el PSC, existeix al municipi, “també hem explicat la situació de Montornès i en quines condicions està la policia, molt baixa d’efectius”, destacava Díaz.

Edicions locals