Montornès en comú comença la campanya per les eleccions municipals amb la Ruta Jove

Aquest és un dels tres grans actes d’una campanya electoral diversificada i adreçada a tots el públics

Política

Montornès en comú comença la campanya per les eleccions municipals amb la Ruta Jove
Montornès en comú comença la campanya per les eleccions municipals amb la Ruta Jove | Montornès en Comú

Montornès del Vallès

Aquest dissabte, i ja dins de la campanya electoral per les eleccions municipals del 26 de maig, Montornès en Comú farà el seu primer acte. L’anomenada Ruta Jove que donarà a conèixer les propostes de l’assemblea de joves del partit.

Tindrà com a punt inicial la plaça Pau Picasso a les 12:30 i recorrerà quatre bars del municipi, el Frankfurt Vélez, el Vint-i-vuit, el Toó rico i la Poli. “La intenció és fer un vermut itinerant per establiments del municipi i anar explicant les propostes al voltant d’una taula informal amb unes cerveses i parlant amb la gent jove del poble”, explica José Montero, cap de llista de la candidatura i actual alcalde.

Montero ressalta que aquesta campanya està creada dins de l’assemblea de joves del partit que ha escrit totes les propostes programàtiques dels joves, les propostes de publicacions a les xarxes socials i les activitats a realitzar.

Destaca també que aquell mateix dia hi haurà un berenar per a la gent gran, “sempre fem una campanya diversificada, hi ha previstos tres grans actes adreçats al públic en general”.

Edicions locals