Més per Montornès presenta un equip 'que representa totes les sensibilitats del municipi'

La nova plataforma estrena local i un llista cremallera amb el 50% de dones

Política

Més per Montornès presenta un equip 'que representa totes les sensibilitats del municipi'
Més per Montornès presenta un equip 'que representa totes les sensibilitats del municipi' | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest dissabte la nova plataforma Més per Montornès va presentar en societat la seva llista de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'acte també va servir per inaugurar el seu local situat al número 17 del carrer Joan XXIII.

Més per Montornès va donar a conèixer una llista "molt transversal i d'esquerres, que integra molta gent de diferents ideologies, de diferents barris i associacions del poble", explicava Joffre Giner, cap de llista de la candidatura i actual regidor a l'Ajuntament per ERC, partit integrat a la formació juntament amb el Partit dels Comunistes de Catalunya, antics membres d'EUiA i independents.

Giner també afirmava que "hem aconseguit representar d'una manera molt diversa totes les sensibilitats que hi ha al nostre municipi des d'un vessant veïnal que fa que siguem la llista més propera i que més escolta als veïns i veïnes". Alhora també ressaltava la democràcia directa com a eina de "participació real, efectiva i vinculant del veïnat de Montornès".

Irene Egea número dos a la llista i independent va subratllar que "volem col·laborar i fer un pas més perquè la majoria dels que conformen la llista ja vénen d'associacions, d'entitats d'esports, però volem fer alguna cosa més pel poble".

Després de Giner i Egea els deu noms principals que conformen la llista  són Luís Ramos, Silvana Blasco, Francisco Sáncez Jr, Montserrat Garcia, Sergi Garcia, Maria Rosa Varela, Sergi Martínez i Aida Travé.

Propostes no promeses

Pel que fa al programa Giner va destacar que "el nostre programa és diferent de la resta, el que no intentem fer és falses promeses, intentem encarar les principals mancances que té el municipi". Pel que fa a una d'aquestes principals mancances, la Residència centre de dia, "volem que en aquesta legislatura es construeixi i el 2023 hi hagi altres propostes municipals, però mai més que hi sigui la Residència centre de dia", finalitzava.

Edicions locals