El darrer ple de l'Ajuntament homenatja als regidors i regidores que no opten a la reelecció

Se'ls va fer entrega d'una estatueta dels gegants de Montornès i un reconeixement per part de tot el consistori

Política

El darrer ple de l'Ajuntament homenatja als regidors i regidores que no opten a la reelecció
El darrer ple de l'Ajuntament homenatja als regidors i regidores que no opten a la reelecció | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

El darrer ple ordinari de l'actual mandat de l'Ajuntament de Montornès va tenir lloc el passat dijous 2 de maig i va servir per acomiadar i homenatjar als regidors i regidores que no opten a la reelecció per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta de M. José Figuera, Helena Ollé i Juan Ángel Moreno d'ICV-EUiA i regidors del govern municipal, Marta Bailón del PSC i Josep Maria Lecina de PDeCat.

Figuera, ha estat regidora de l'Ajuntament des de 2007 i en el govern, des de 2011, i ha volgut agrair als seus companys i companyes "primer per confiar amb mi i per la paciència, perquè estar com a regidora no és fàcil, s'aprèn dia a dia", i també "als tècnics de l'Ajuntament que sempre han estat ajudant-me", va finalitzar.

Per la seva part Helena Ollé, que va accedir al càrrec el 2016 per substituir Maria Rosa Vinyallonga també es va mostrar agraïda a "a tothom que m'ha ajudat en aquest camí" i ha valorat el fet d'entrar al govern com a independent. L'altre membre del govern municipal que va rebre homenatge va ser Juan Ángel Moreno que es va incorporar el setembre del 2018 donant relleu a Migue Ángel Bueno que tot i el temps breu que ha estat regidor ha valorat molt positivament l'experiència.

Marta Bailón del PSC deixa el càrrec després d'accedir a l'Ajuntament el 2007 quan va estar al govern municipal fins al 2011 i els dos darrers mandats des de l'oposició. Va considerar una tasca molt difícil i especial, "ser regidora del poble que et va acollir de petita", va afirmar també que, "he intentat fer aquesta tasca amb honestedat i molt d'esforç però sobretot amb el cor". Va agrair també a tots els regidors de govern i oposició i a les seves companyes de partit tots aquests anys.

Per Josep Maria Lecina del PDeCat, el regidor més veterà de l'actual consistori, també va ser el darrer ple i es va mostrar molt emotiu i agraït després de diverses etapes a l'Ajuntament que van començar l'any 1995.

Com és tradició, tots els regidors i regidores han rebut una estatueta dels gegants de Montornès, menys Lecina a qui, després de dues etapes al consistori, se li ha lliurat una reproducció en miniatura del Terminus Augustalis.

Per finalitzar l'acte d'homenatge, l'alcalde José Montero ha volgut agrair i dedicar unes paraules al conjunt dels regidors i regidores que marxen, "el compromís amb el vostre municipi, la voluntat d'ajudar en el temps que passeu per aquesta experiència, de fer millor el vostre poble, us ho agraeixo molt i trobo que hem de posar en valor aquest sacrifici".

Edicions locals