La pluja no atura la Diada de Sant Jordi

La plaça Pau Picasso de Montornès s’ha anat omplint durant el dia a mesura que sortia el sol i marxaven els núvols

Cultura

La pluja no atura la Diada de Sant Jordi
La pluja no atura la Diada de Sant Jordi

Montornès del Vallès

La Diada de Sant Jordi ha començat plujosa a Montornès, i no ha sigut fins a la tarda quan ha sortit el sol que ha fet millorar la presència de gent a la plaça Pau Picasso. Una plaça que finalment s’ha acabat omplint de persones que compraven llibres i roses i gaudien de la festivitat.

Durant tot el dia s’han instal·lat parades de productes artesans i entitats locals com l’Associació Fotogràfica de Montornès, la colla de Diables o de Gegants. La participació de la diada ha estat força elevada sobretot a la tarda amb millor temps.

De les activitats amb més volum de gent ha estat la marató de contes que enguany estava dedicada al 30è aniversari de la Colla de Gegants de Montornès i al 10è aniversari del drac petit del Ball de Diables i Dracs de Montornès.

Un dels tallers amb més afluència ha estat el de donar-li la volta al conte de Sant Jordi, on els infants que hi participaven feien la seva pròpia història de la llegenda del drac, la princesa i el cavaller. Alhora també des de la carpa de Joventut s’ha estat desenvolupant un taller de xapes que no ha parat en tota la tarda.

La festa s’ha amenitzat amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Foment de Montgrí que ha fet ballar un bon grapat de gent.

Edicions locals