ERC apel·la ‘al vot útil contra la repressió’ a les pròximes eleccions generals

El partit republicà va fer un acte per les generals a Montornès el passat dimecres 17 d’abri

Política

ERC apel·la ‘al vot útil contra la repressió’ a les pròximes eleccions generals
ERC apel·la ‘al vot útil contra la repressió’ a les pròximes eleccions generals | Josep Flores

Montornès del VallèsFerran Figueras

La plaça Pau Picasso de Montornès va comptar el passat dimecres 17 d’abril amb un acte polític d’ERC per les pròximes eleccions generals del 28 d’Abril. L’acte es va dur a terme amb representants del partit republicà com Jenn Díaz, diputada al parlament, Muntsa Marzábal candidata al Senat i Manel Bueno candidat pel Congrés i amb Ismael Benito representant de Sobiranistes.

Joffre Giner membre d’ERC de Montornès va iniciar els parlaments apel·lant “al vot útil contra la repressió” votant a Esquerra Republicana, una opció “que vol acabar amb la repressió i contribuir activament a construir la República Catalana basada en els valors de la justícia social”.

Marzábal va voler incidir també en la importància del Senat per la negociació amb Espanya i on “hi hem de ser per ajudar a que els municipis tinguin el suport que necessiten de l’estat espanyol” afegia.

En el seu torn de paraula Manel Bueno va subratllar a ERC com “el pal de paller de la socialdemocràcia catalana” i recordant a Oriol Junqueras qui, explicava “ha entès com és Catalunya, diversa i plural”.

Durant l’acte també hi va intervenir Ismael Benito de Sobiranistes donant importància al futur de la joventut en tres àmbits, l’educació, l’habitatge i la precarietat laboral. Va recordar el vot de l’antiga Convergència i Unió en favor de la pujada de les tasques universitàries i va demanar als independentistes no votar als seus hereus, va advocar per cedir competències a les autonomies i ajuntaments per regular els preus del lloguer i per acabar va incidir en l’erradicació dels convenis de pràctiques que assegurava són “un frau de llei”.

Per tancar l’acte Jenn Díaz, diputada al parlament per ERC va fer palesa de la unió de complicitats que té ERC, amb gent que prové “del socialisme passant pels comunistes, comuns, iniciativa i fins   casa meva” afegia, donant importància a què és independent dins d’aquesta candidatura. Una llista que suma per “guanyar un país i d’esquerres” remarcava, sent aquest país la República Catalana, “cap partit com ERC que està fent el camí més ample” afirmava.

Edicions locals