Junts per Montornès presenta una candidatura ‘transversal’ i per millorar la vida dels seus ciutadans

El partit va presentar aquest dissabte la seva llista i va oferir unes pinzellades del projecte electoral per les pròximes eleccions

Política

Junts per Montornès presenta una candidatura ‘transversal’ i per millorar la vida dels seus ciutadans
Junts per Montornès presenta una candidatura ‘transversal’ i per millorar la vida dels seus ciutadans | Junts per Montornès

Ferran Figueras

Aquest dissabte el gimnàs de l’Escola de Sant Sadurní va acollir la presentació de la candidatura de Junts per Montornès encapçalada per Sergi Asensio. L’acte va servir per presentar les persones que acompanyaran Asensio a les eleccions municipals del 26 de maig i per donar unes primeres pautes del projecte electoral. 

A l’inici de l’acte Asensio va llegir una carta del paretà i exconseller de Presidència Jordi Turull des de la presó de Soto del Real. En aquesta carta Turull va destacar la necessitat d’alcaldes “que facin compatible el treball per millorar la vida dels seus conciutadans amb el compromís de l’Ajuntament al servei de Catalunya i l’assoliment de la plena llibertat”.

Durant el seu torn de paraula Asensio va explicar que les persones que formen part la llista de Junts per Montornès “són un conglomerat de tota la gent dels barris de Montornès, de totes les idees possibles i que ens hem ajuntat per un objectiu comú”.

Les persones que acompanyaran a Sergio Asensio a les eleccions del pròxim 26 de maig són Evelyn de la Rosa, Ernest Avià, Judith Rovira, Marc Borja, Montserrat Martínez, Kabiru Cessae, Carlos Jerónimo Romero, Gemma Saborit, Javier Sancho, Andreu Garrigó, Núria Galí, Rosa Hernández, Esteve Valls, Vicente Borja, Maria Àngels Jordi, Josep Maria Lecina i Marià Navarro.

La presentació també va comptar amb la Consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat Meritxell Budó que va venir a donar suport a la candidatura de Junts per Montornès i “posar en valor la importància de la política municipal, la política més propera als ciutadans, la que transforma de veritat i de primera mà la vida de les persones” explicava.

Budó també va voler posar de manifest la importància de la transformació de les ciutats en un urbanisme integrador, “un urbanisme modern, que pensi en les ciutats no per ara sinó d’aquí vint anys, permetent que tots els actors d’una societat es desenvolupin amb equilibri” subratllava.

 

Propostes electorals

Asensio durant l’acte va donar unes pinzellades del seu programa electoral i les coses importants que vol canviar i millorar del municipi. Va destacar la importància del petit comerciant, “hem de tornar a fer reviure els petits comerços de Montornès, els hem d’ajudar des de les institucions, amb rebaixes fiscals pels emprenedors” explicava.

Va donar importància a la joventut i el teixit industrial del municipi destacant que s’han d’oferir convenis de treball des de les indústries de la vila i incentivar el comerç local. Asensio destacava que “hem d’aconseguir que la gent que viu a Montornès estigui dotada d’eines per quedar-se a Montornès, generar riquesa a Montornès i redistribuir-la també a Montornès”.

Per altra banda va tocar també un dels temes més parlats per totes les candidatures de Montornès i més presents pels ciutadans, el cas de la Residència-centre de dia i que Asensio es va comprometre a fer-ho realitat juntament amb la Generalitat de Catalunya, “un projecte essencial pels nostres grans que han estat lluitant i que gràcies a ells tenim els drets que tenim” remarcava.

Edicions locals