Primera trobada per preparar el programa de la segona Mostra d’Entitats

Una desena d’associacions es reuneixen per començar a elaborar el format de la segona edició, que tindrà lloc el 9 de juny a la plaça Pau Picasso

Societat

Primera trobada per preparar el programa de la segona Mostra d’Entitats
Primera trobada per preparar el programa de la segona Mostra d’Entitats | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

Aquest dimarts va tenir lloc a l’Hotel d’Entitats la primera reunió per preparar el programa de la Mostra d’Entitats. Enguany s’arriba a la segona edició i una desena d'associacions ja s’han reunit per començar a preparar l’acte.

L’objectiu d’aquesta reunió era implicar a les entitats en la configuració de la jornada amb les activitats que s’hi duran a terme. En aquesta mostra que tindrà lloc el 9 de juny a la plaça Pau Picasso les entitats que formen el grup motor de l’Hotel d’Entitats i d’altres que s’hi vulguin afegir exposen tota la seva activitat associativa.

Algunes de les entitats que hi van participar van ser La Remençada, l’Esbart Dansaire, l’Associació Fotogràfica de Montornès, el Club de Futbol, el grup de teatre la Faràndula, el club de rol Valhalla el Descanso del Guerrero, l'associació Volumont, la Penya Pere Anton o l’Esplai Panda.

La primera edició,  celebrada l’octubre del 2017, va sorgir amb l’objectiu que les entitats de Montornès del Vallès sortissin al carrer i es donessin a conèixer a la ciutadania i d’aquesta manera poder visibilitzar quines hi ha i quina feina fan. Per altra banda també “ajuda a enfortir lligams i vincles entre entitats que són les qui organitzen aquesta jornada”, explica Bea Quintana tècnica de Participació Ciutadana.

Quintana afegeix que amb aquesta segona edició de la Mostra “ja es consolida una miqueta més i és un projecte que va creixent a mesura que es va consolidant i instaurant en el municipi”. També fa una valoració positiva que a poc a poc s’hi vagin sumant més entitats del municipi.

A principis de maig es farà una segona reunió on ja serà més de concreció del programa per deixar-ho enllestit. Totes les entitats o associacions de Montornès que hi vulguin participar tenen ja obert el període d’inscripció fins al 10 de maig per apuntar-s’hi presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o per via electrònica. 

Edicions locals