Jaume Casanovas encapçalarà la llista de Montornès per la República

El fins ara cap de llista Joan Mondaray, ha renunciat per motius professionals i passarà a ocupar el sisè lloc

Política

Jaume Casanovas (el primer per la dreta) encapçalarà la llista de Montornès per la República
Jaume Casanovas (el primer per la dreta) encapçalarà la llista de Montornès per la República

Montornès del Vallès

Jaume Casanovas Jordà serà qui encapçali finalment la llista de Montornès per la República per les pròximes eleccions municipals del 26 de Maig. Joan Mondaray, que va ser el més votat a les primàries de febrer, i encapçalava la llista en un primer moment, ha declinat l’oferta al·legant “motius professionals”.

Malgrat la seva decisió, Mondaray continuarà vinculat al Montornès per la República ocupant el sisè lloc de la candidatura, el mateix que ocupava Casanovas després del resultat de les primàries. El Reglament de Primàries Montornès preveu la cessió del primer lloc de la llista al candidat disposat a assumir-lo.

La resta de la llista queda formada a falta de noves incorporacions per Núria Garcia, Yolanda Barreiro, Agustí Garcia, Marta Cornudella, Joan Mondaray, Jordi Antonio, Etienne Muylle, Estrella Amador, Gisela Bou, Jessica Villareal, Carla Nicolae, Albert Pérez, Ramon Sabidó, Silvia Hernández y M. Rosa Vinyallonga.

Jaume Casanovas té 52 anys, és casat i amb un fill. Treballa com a tècnic electrònic a l’empresa Hartmann de Montornès on actualment és cap d’equip de producció. Independentista des de sempre, es presenta a les eleccions municipals perquè estima el seu poble o creu que pot fer molt per ell des d’una candidatura “que no és cap partit” i “pot fer millor sense dependre de les consignes d’instàncies superiors”. “Crec que les eleccions municipals són les més importants, donat que és a l’Ajuntament on es tracten els temes que toquen més de prop als ciutadans”, afegeix.

D’altra banda aquest dimecres 10 d’abril la formació farà una nova assemblea de programa electoral a les 19 h al local del carrer Major 39. Aquesta trobada estarà centrada en els eixos de Poble i de Persones, la pròxima se celebrarà el 24 d’abril.

Edicions locals