El PSC de Montornès es presenta amb una llista renovada però amb experiència

El partit socialista va donar a conèixer el passat divendres els noms de les persones que acompanyaran Eva Díaz a les eleccions municipals

Política

El PSC de Montornès es presenta amb una llista renovada però amb experiència
El PSC de Montornès es presenta amb una llista renovada però amb experiència | PSC Montornès

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest divendres el Partit Socialista de Catalunya de Montornès va donar a conèixer els homes i les dones que conformen la candidatura que juntament amb Eva Díaz concorreran a les pròximes eleccions municipals.

Una llista paritària, amb el mateix nombre d’homes i dones, renovada, jove i amb experiència i que segons Díaz “hem intentat que representi els sectors que són plurals a Montornès”, “tenir unes visions diferents i que ens puguin aportar i sumar al nostre projecte” afegia.

Díaz va remarcar que presenten “un projecte que nosaltres tenim al cap, un Montornès que somiem, que volem”. Un dels punts que marcarà el programa electoral del PSC serà la Residència Centre de Dia però alhora volen donar impuls a mesures d’eficiència energètica o reclamar que es millori l’ordenança de tinença d’animals, “perquè ens sembla que no és justa”, subratllava Díaz.

Les persones que formen la llista del PSC seguint a Eva Díaz són; Juanjo Sierra, Rut Carlos, Sergio Pinza, Miriam Justicia, José Pelegrín, Susana Calderón, Manuel Camara, Ana Pérez, David Hermoso, Iane Valentín, Javier Blanco, Antonia Sánchez, José Luis Carlos, Mónica Corrales, Joaquín Gival, Ana Castro, Daniel Cortés, Eva Contell i José María Ruiz.

A l’acte també hi va assistir l’eurodiputat socialista Javi López, que va realçar la política municipal, afirmant que “és l’ànima de la democràcia, no es podria entendre un sistema democràtic sense els governs locals que estan mirant dia a dia els problemes dels ciutadans”.

A més i fent referència a la coincidència de les eleccions municipals amb les europees va donar-hi també importància per “reivindicar l’Europa social que és el que dóna sentit a l’ànima del projecte d’integració a la Unió Europea”. Va parlar també dels problemes que afecten la ciutadania com un atur elevat, la garantia de serveis públics i sobretot el tema de les pensions, “hem de recordar que durant els anys de crisi molta de la supervivència de les famílies ha estat gràcies a la solidaritat dels nostres pensionistes”, afegia López.

Edicions locals