La Mitja Montornès premia els millors atletes locals

També es va fer l'entrega d'un xec solidari a la Creu Roja de Granollers

Esports

La Mitja Montornès premia els millors atletes locals
La Mitja Montornès premia els millors atletes locals | Nil Artiaga

L'Hotel Augusta Barcelona Vallès va acollir dimecres l'acte d'entrega de premis de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca als atletes locals d'aquestes quatre poblacions.

L'entrega dels guardons es va dividir en diferents categories. En primer lloc, es van fer els lliuraments dels premis dels i les atletes que van arribar, d'aquests municipis, primers a la línia de meta: se'ls va fer entrega d'un trofeu del Corte-Inglés i un val del centre mèdic La Roca.

En categoria femenina, la primera a recollir el premi va ser la primera corredora de Montornès que va acabar la prova: Reyes Viera. D'altra banda, la primera classificada de Montmeló va ser Sílvia Vidal; la primera de Vilanova del Vallès, Sílvia Cedillo; i, per últim, el premi a la primera corredora de la Roca en creuar la línia de meta va ser per a Pilar Borrell.

En categoria masculina, el guardó al primer atleta de Montornès que va acabar la cursa va ser per a Albert Caballero, que no va poder fer acte de presència per motius laborals i va ser la seva mare qui va recollir el trofeu.

Per la seva part, el premi al primer classificat de Vilanova del Vallès va ser per a Xavier Teixidó; Miquel Pedrosa, per al primer atleta de Montmeló; i, per últim, Alexandre Pagès va guanyar el trofeu al primer atleta de la Roca del Vallès en acabar la Mitja; un atleta que s'acabaria emportant dos premis més: el del primer corredor que passa pel Punt de retorn ­-el punt més allunyat de la meta i on es fa mitja volta- i el del primer corredor de la Roca que passa pel seu municipi.

Pel que fa als premis del Punt de retorn, a més de Pagès, en categoria femenina, va ser Sílvia Vidal la guanyadora. Ambdós atletes van ser guardonats amb un pernil. I, per últim, el trofeu a la primera corredora a passar pel seu poble va ser per Pilar Borrell, també de la Roca del Vallès. Pagès i Borrell, en aquest cas, van rebre un lot de dues ampolles de vi com a regal.

Per últim, es va premiar als primers atletes locals en acabar la cursa dels 6 km, que van ser Gema Barrachina i Eloi Cabezas, que no van poder assistir a l'acte per motius laborals.

Donació solidària per a la Creu Roja

Abans de l'entrega dels premis es va fer la donació d'un xec solidari a la Creu Roja de Granollers. Enguany, com a novetat, s'han unificat totes les accions solidàries: "Totes les recaptacions aniran destinades de forma conjunta a la Creu Roja de Granollers, per al programa d’inserció laboral de la comarca", asseguren des de l'organització de la prova.

L'esdeveniment va comptar amb la presència dels alcaldes dels quatre municipis en els quals la Mitja té el seu recorregut: José Antonio Montero (Montornès), Pere Rodríguez (Montmeló), Yolanda Lorenzo (Vilanova) i Carles Fernández (La Roca). Tots quatre van fer l'entrega dels premis dels i les atletes de les seves poblacions.

Edicions locals