El nou centre juvenil de Montornès es dirà Sputnik

Ha estat el nom més votat en una enquesta a les xarxes socials

Societat

El nou centre juvenil de Montornès es dirà Sputnik
El nou centre juvenil de Montornès es dirà Sputnik

Montornès del Vallès

El nou centre juvenil situat al barri de la Bòbila es dirà Sputnik. El nom ha estat el més triat en una enquesta a les xarxes socials davant de El Refugi que ha quedat com a segona posició i La Bòbila com a tercera.

Sputnik va ser el primer satèl·lit que va orbitar la terra i a més de la seva traducció en rus vol dir "el que acompanya". Es van recollir un total de 17 propostes on una comissió avaluadora va acabar triant les tres finalistes.

A través de la votació al compte d’Instagram del departament de Joventut, el nom Sputnik va ser el que va obtenir més m’agrades amb un total de 150, en segona posició El Refugi amb 124 i en tercer lloc La Bòbila amb 28.

Dani Marín, tècnic de joventut explica que “el resultat ha estat bastant sorprenent, no ens esperàvem tenir tantes votacions i estem molt contents”. Remarca a més que la tria del nom va molt en la línia de la temàtica del departarment, com l’altre centre juvenil anomenat Satèl·lit o el programa de participació juvenil Kosmos.

El centre que espera obrir les portes al setembre ja busca persones encarregades de gestionar el bar que hi estarà situat. El pròxim dimarts 9 d’abril a Can Saurina a les 19 h es farà una xerrada informativa per explicar-ho i engrescar als joves del municipi.

Edicions locals