El PSC de Montornès presenta aquest divendres les persones que formaran la llista per a les municipals

Ho farà a les 19 h al gimnàs de l’Escola Sant Sadurní

Política

El PSC de Montornès presenta aquest divendres les persones que acompanyaran Eva Díaz a les municipals
El PSC de Montornès presenta aquest divendres les persones que acompanyaran Eva Díaz a les municipals | PSC Montornès

El Partit dels Socialistes de Catalunya de Montornès presentarà els companys i companyes que formaran la candidatura que acompanyarà la cap de llista Eva Díaz a les pròximes eleccions del 26 de maig.  Serà a les 19 h al gimnàs de l’Escola Sant Sadurní i acompanyats a més de l’eurodiputat socialista Javi López.

Eva Díaz, cap de llista del PSC de Montornès, ha afirmat que presenten “un equip renovat i bastant jove amb molta vinculació amb la vida social del poble”, una candidatura que segons Díaz aspira a “guanyar l’alcaldia de Montornès”. 

Díaz ha explicat que la presència de l'eurodiputat Javi López reflecteix "que la política que fan a Europa té relació amb la que es fa als municipis", i que alhora "vindrà donar suport a la nostra candidatura". 

Ocupacions d’habitatges al municipi

Per altra banda el PSC ha enviat recentment un comunicat a l’Ajuntament de Montornès a  través del registre d’entrada referent als recents conflictes de convivència originats per ocupacions d’habitatges. En aquest comunicat se sol·licita que en aquells habitatges del municipi on hi hagi constància d’aquests conflictes s’iniciï d’ofici un expedient administratiu de declaració d’inhabitabilitat amb la finalitat d’evacuar als seus ocupants.

També demanen que l’Ajuntament informi els veïns de l’existència d’aquesta via administrativa per resoldre aquests conflictes i la incorporació d’aquesta proposta en el pròxim ple ordinari.

Eva Díaz ha explicat que han optat per aquesta via per “proposar a l’Ajuntament que es busqui una manera d’eliminar o minvar els efectes que aquestes ocupacions provoquen”.

 

 

 

Edicions locals