Unes 150 persones es manifesten a Montornès per una reforma urgent del sistema de pensions

La Comissió de jubilats i pensionistes es va mobilitzar pels carrers del poble el passat divendres juntament amb diverses associacions i entitats locals

Societat

Unes 150 persones es manifesten a Montornès per una reforma urgent del sistema de pensions
Unes 150 persones es manifesten a Montornès per una reforma urgent del sistema de pensions | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest divendres la Comissió de jubilats i pensionistes de Montornès va aglutinar unes 150 persones que es van manifestar pels carrers del municipi per demanar una reforma urgent del sistema actual de pensions.

La concentració es va iniciar a la plaça Joan Miró i va anar seguint diversos carrers de Montornès fins a arribar a l’Ajuntament on es va llegir un manifest en defensa del sistema públic de pensions i la garantia d’aquest dret des del sector públic.

José Bizarro, portaveu de la Comissió de Jubilats i Pensionistes de Montornès, explicava que una de les principals reivindicacions que fan és “la revalorització de les pensions per damunt o igual que un IPC real”.

Bizarro lamentava però, que no hi hagués hagut més presència de joves, ja que “les pensions perillen per ells, nosaltres pràcticament les tenim resoltes, i qui ho tindrà magre seran les noves generacions que venen darrere”.

La concentració va comptar amb l’adhesió de diverses entitats del municipi, la comissió de jubilats i pensionistes de Mollet i la marea de pensionistes de Granollers. Tot i aquesta concentració puntual la Comissió se seguirà reunint com fins ara els dilluns d’11 a 12 h als jardins de davant l’Ajuntament de Montornès

Edicions locals