Experiència, feminització i renovació en la llista de Montornès en Comú

Noves cares i més dones se sumen a la candidatura de Montero que manté el nucli de l'actual govern

Política

Experiència, feminització i renovació en la llista de Montornès en Comú
Experiència, feminització i renovació en la llista de Montornès en Comú | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest divendres la carpa polivalent El Sorralet va acollir la presentació de les persones que acompanyaran a José Montero en la candidatura de Montornès en comú per les pròximes eleccions. Una candidatura força renovada però que manté alguns dels actuals regidors i regidores que donen experiència a la llista. A l’acte també van assistir Joan Mena diputat al Congrés per Catalunya en comú i l’alcaldessa de Montcada i Reixac Laura Campos.

En la presentació Montero va explicar que aquest nucli era important que es mantingués però que alhora “incorpora persones amb capacitat de treball, sacrifici i il·lusió enorme”. “Són persones que no només participen activament de moltes de les activitats del municipi sinó que també han decidit fer un pas endavant incorporant-se a la candidatura”.

Els noms que acompanyaran a Montero a la llista són: Mar Garcia, Jordi Delgado, Ana Madrona, Sergio Carrillo, Natàlia Segura, Juanjo Fernández, Mercé Fernández, Abel Navarro, Laia Morente, Lidia Palacios, José Luis López, Marina Sánchez, Carme Expósito, Lamine Dramé, Raquel Sánchez, Nermin Koubiss, Maria José Figuera, Emilio Sánchez, Luisa López, Pedro Hernández i Pepi Garica.

Una llista que conformen una majoria de 13 dones i amb sis persones de menys de 30 anys, “una renovació valent i sincera i una rejuvenització i feminització de l’equip” va remarcar Montero. A més assegurava tenir l’honor de ser el referent públic d’aquesta candidatura però que farà l’esforç de “mostrar que hi ha un equip, una fortalesa col·lectiva que les persones que conformen la llista ho demostren sobradament”.

En el seu discurs Montero també va fer balanç d’aquesta última legislatura incidint en la importància de les polítiques adreçades al conjunt de la població i en seguir apostant pels barris, posant d’exemple Montornès Nord. Alhora va assegurar tenir una sèrie de noves propostes que aniran desenvolupant en campanya com per exemple una sèrie de nous equipaments com un nou casal d’avis, un nou casal de cultura o un nou emplaçament per la biblioteca municipal.

El diputat Joan Mena en el seu torn de paraula va voler remarcar la figura de Montero com alcalde els darrers anys explicant que “avui l’alcaldia de Montornès és una escola per tots els Ajuntaments de Catalunya perquè molts venen a Montornès a veure com s’han de fer les coses i les polítiques del Montero, són un exemple de com aplicar-les”.

Per la seva part Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac i parlant també de Montero, va dir que “dignifica el municipalisme, demostrant que la política és una eina útil per canviar la realitat i donar solucions als problemes dels veïns i veïnes de Montornès”.

Edicions locals