Montornès viurà una tarda d'improvisació i terror

L'espectacle de Planeta Impro és gratuït i es durà a terme dissabte

Cultura

Planeta Impro
Planeta Impro

Montornès del Vallès

Aquest dissabte a les 19 h, Montornès té una cita amb el teatre d’improvisació i el terror. La companyia Planeta Impro actuarà a l’Espai Cultural Montbarri amb la versió més terrorífica del seu exitós Impro Show.

Segons afirmen des de l’organització de l’obra que es desenvolupa en funció de les demandes del públic, l'espectacle està “dedicat al terror, les fòbies, els morts vivents i els assassins en sèrie. Sempre amb humor i amb les frases del públic per crear les històries més originals amb els protagonistes més monstruosos”.

Per la seva banda, des de la companyia assenyalen que "riure’s de les pors és la millor teràpia per espantar-les, per això a Impro Horror Show preparem tot un aquelarre en escena per invocar-les". "Amb aquesta energia els actors transformen les frases del públic (improtítols) en escenes improvisades, intrigants i aterridorament gracioses", afegeixen.

L'espectacle dirigit per Jose L. Adserías i Ángel Galán, se celebrarà en el marc de la commemoració del Dia Internacional del Teatre, i té una duració de 70 minuts. El xou improvisat és apte per a persones majors de 12 anys. L’entrada és gratuïta i s’ha de reservar a entrades.montornes.cat.

Edicions locals