Montornès per la República presenta la seva candidatura aquest divendres

El partit donarà a conèixer els candidats i candidates que formaran la llista i es debatran els punts del futur programa electoral

Política

Montornès per la República presenta la seva candidatura aquest divendres
Montornès per la República presenta la seva candidatura aquest divendres

Montornès del Vallès

Aquest divendres Montornès per la República-Primàries Catalunya presentarà la seva candidatura en un acte públic que tindrà lloc al gimnàs de l’Escola Sant Sadurní, a la plaça de la Font, a les 18 h.

En aquest acte es presentaran tots els candidats i candidates, tant els que han sortit del procés de primàries celebrat el passat 23 de febrer, com els nous que s’han incorporat posteriorment per completar la candidatura.

Un cop presentats es farà una assemblea per debatre el programa electoral on els candidats aportaran les seves propostes. Tots els assistents que vagin a l’acte podran donar les seves opinions sobre els punts del programa o presentar noves idees.

Durant el mes d’abril s’acabarà de confeccionar el programa a través d’altres assemblees presencials o per participació telemàtica i està previst que es posi en votació a principis del mes de maig.

La filosofia de Montornès per la República és que “hi participi el major nombre possible de persones, ja que el futur de Montornès depèn de tots, no només en l’elaboració del programa electoral, sinó també en el posterior govern que sorgeixi de les urnes si els ciutadans dipositen la seva confiança en la candidatura”. Des de la formació apunten que “si Montornès per la República guanya les eleccions locals vinents, el poble recuperarà el poder”.

Edicions locals