Sant Fost s’adhereix al CRÍTIC que renova contracte amb l’empresa que ja el gestionava

El Pla de Prevenció en el Consum de Drogues i Pantalles afegeix un municipi més i adjudica de nou la gestió a Eines Serveis Socioeducatius

Societat

Sant Fost s’adhereix al CRÍTIC que renova contracte amb l’empresa que ja el gestionava
Sant Fost s’adhereix al CRÍTIC que renova contracte amb l’empresa que ja el gestionava | Eines Serveis Socioeducatius

Martorelles, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Vallromanes, Vilanova del Vallès, Santa Maria de Martorelles

El passat 15 de març es va fer publica l’adjudicació de l’empresa que gestionarà el CRÍTIC -Pla de Prevenció en drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran-, i va anar a parar a l’única empresa que s’hi va presentar, Eines Serveis Socioeduactius. Aquesta empresa ja va guanyar el primer concurs que es va licitar per portar la gestió del CRÍTIC i d’aquesta manera obté un nou contracte de dos anys amb possibilitat de dues pròrrogues.

Com a novetat d’enguany el municipi de Sant Fost de Campsentelles, que forma part de la Mancomunitat del Galzeran, s’ha adherit ara en aquest pla de prevenció de drogues i pantalles. A més el nou contracte també contempla l’afegit d’una nova persona que s’integrarà exclusivament al tema de les pantalles.

El CRÍTIC que va començar el 2016 amb els municipis de Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, Martorelles i Vallromanes s'amplia així a Sant Fost donant servei també als seus habitants en àmbit de prevenció de drogues i de consum de pantalles. 

Judith Pardo, coordinadora del projecte i de l’empresa Eines serveis socioeducatius, ha comentat, fent referència a la nova adjudicació, que “en tot aquest temps previ hem pogut conèixer perfectament el territori, tots els agents socials, totes les entitats, els centres educatius i els alumnes, portem una feina feta amb tot aquest teixit i fer la continuïtat representa una ampliació més”.

El CRÍTIC, a més, contempla també el projecte Cedir, que es treballa des del Centre d’Atenció Comunitària de Montornès, destinat a una tasca tant grupal com indiviual de tota la gent que necessiti un suport personal en el tema de prevenció de drogues, pantalles i riscos associats.

Edicions locals