La violència masclista envers els infants teló de fons de la nova concentració feminista

L'acte ha comptat amb una performance relacionada amb el tema de la concentració

Societat

La violència masclista envers els infants teló de fons de la nova concentració feminista
La violència masclista envers els infants teló de fons de la nova concentració feminista | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Una trentena de persones van assistir ahir dilluns a la tercera concentració feminista en contra la violència masclista organitzada per la Taula per la Igualtat. Les trobades es fan el dia 25 de cada mes i amb un tema de fons que aquesta vegada ha estat com els infants pateixen directe o indirectament la violència masclista.

L’acte s’ha iniciat amb la lectura d’un manifest reflectint els 19 feminicidis que s’han produït ja durant aquest 2019. Posteriorment s’ha fet una performance a càrrec dels artistes locals Ricardo Piris, Ada Piris i Elisenda Bru, on han fet una representació de la violència masclista envers els infants.

“Tot i que a vegades els infants no són directament agredits sí que viuen aquesta situació de violència i això té conseqüències en el seu desenvolupament i la seva realitat quotidiana”, explica Carme Expósito, membre de la Taula per la Igualtat en referir-se a la temàtica triada per aquesta nova concentració.

També ha avançat que probablement la concentració del mes d’abril faci referència a Sant Jordi i la commemoració de la Segona República. 

Edicions locals