Més per Montornès es dona a conèixer a la ciutadania

Aquest divendres es presentarà en societat i explicarà els motius de la confluència de diversos partits locals

Política

Més per Montornès es dona a conèixer a la ciutadania
Més per Montornès es dona a conèixer a la ciutadania

Montornès del Vallès

Can Saurina acollirà aquest divendres a les 18 h la presentació oficial a la ciutadania de la plataforma Més per Montornès, resultat de la unió de diferents partits i persones independents de la vila com ERC, el Partit dels comunistes o persones d’ICV i EUiA.
 

Més per Montornès que es va donar a conèixer als mitjans de comunicació a finals de febrer en una roda de premsa a la plaça de la República es presentarà ara amb societat a tota la ciutadania. En l’acte parlaran tres membres de tres partits que conformen la plataforma, l’actual regidor d’ERC, Joffre Giner, Paco Sánchez, responsable polític del Partit dels Comunistes de Catalunya, i José Bizarro, expresident d'ICV de Montornès. 

Durant l'acte es presentarà el seu projecte i es donaran algunes pinzellades del programa que encara no han acabat de formular. Tot i així, en la primera roda de premsa ja van avançar alguns dels punts clau que marcaran aquesta nova candidatura; la construcció d'una residència centre de dia i la voluntat de ser la força política de canvi amb capacitat d’obtenir l’Alcaldia. L'acte comptarà també amb la lectura d'un text de l'entitat Jovent Republicà. 

 

 

Edicions locals