Montornès aporta terra del Castell de Sant Miquel al projecte 'Enyorança Catalunya avui'

La mostra de terra formarà part del darrer projecte artístic del creador danès Michael Kirkegaard

Cultura

Montornès aporta terra del Castell de Sant Miquel al projecte "Enyorança Catalunya avui"
Montornès aporta terra del Castell de Sant Miquel al projecte "Enyorança Catalunya avui" | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

L'Ajuntament de Montornès ha fet arribar una mostra de terra del Castell de Sant Miquel, un dels llocs més emblemàtics del municipi, a l'artista danès Michael Kirkegaard, en el marc del seu projecte Enyorança Catalunya avui.

Per fer realitat la mostra, el creador va demanar a tots els consistoris de pobles i ciutats de Catalunya que omplissin els pots de vidre amb terra del municipi i que la retornessin per una exposició que es podrà veure al Centre Cultural el Casino de Manresa del 3 de maig al 23 de juny.

En els darrers dies l'Ajuntament de Montornès ha retornat a l'Ajuntament de Manresa el flascó ple de terra del municipi que formarà part del projecte. Amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, aquest creador danès establert a Catalunya està recavant una mostra de terra de cadascun dels 947 municipis catalans per incorporar-la a una obra que treballa el concepte de la identitat. El projecte està visualment inspirat en el requadre vermell de la pintura La Masia de Joan Miró.

 

 

 

Edicions locals