Primàries Montornès anirà a les eleccions municipals sota el nom Montornès per la República

El nom triat ha estat l’opció més votada en el procés participatiu telemàtic realitzat aquesta setmana

Política

El partit Primàries Montornès anirà a les eleccions municipals sota el nom Montornès per la República
El partit Primàries Montornès anirà a les eleccions municipals sota el nom Montornès per la República

Montornès del Vallès


Montornès per la República-Primàries Catalunya ha estat el nom triat amb el 44,68% dels vots d’entre tots els afiliats i simpatitzants inscrits a la base de dades de Primàries Montornès. L’elecció del nom ha estat triada de forma telemàtica “per agilitzar el procés i no esperar a la primera assemblea presencial on es debatrà el programa electoral” apunten des del comitè local organitzador de la plataforma.
 

Els altres noms proposats van quedar a molta distància del finalment triat. Montornès Fem República amb un 19,15% dels vots, Montornès Primàries Catalunya amb un 14,89%, Primàries Montornès amb un 10,64% i Republicans per Montornès amb un 10,64%.

Després d'aquest procés participatiu, el partit ja es troba immers en el tancament de la seva candidatura, que pròximament serà presentada i l'elaboració del programa electoral amb el qual es concorrerà a les eleccions del pròxim 26 de maig, "i que a diferència d'altres complirà, si aconsegueix la confiança dels ciutadans i té l'oportunitat de governar", asseguren des de Montornès per la República-Primàries Catalunya.

Edicions locals