Comença un nou cicle de jornades de portes obertes a escoles i instituts de Montornès

Aquest dissabte els centres educatius de Montornès del Vallès obriran les seves portes

Societat

Cartell Jornada de Portes Obertes
Cartell Jornada de Portes Obertes | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

Els centres d’ensenyament de la vila organitzen les jornades de portes obertes a partir d’aquest dissabte 9 de març i fins al 9 d’abril. D’aquesta manera es donen a conèixer les instal·lacions i els seus entorns educatius i donar el tret de sortida al procés de preinscripció i matriculació pel curs 2019-2020.
 

L’Escola Sant Sadurní serà la primera a començar aquest dissabte 9 de març a les onze del matí. La seguirà l’Escola Can Parera el pròxim dissabte 16 de març també a les onze del matí.

De cara al cap de setmana següent serà el torn de l’Escola Palau d’Ametlla, el dissabte 23 de març a les deu del matí. L’Escola Marinada, on cal concertar visita, ho farà el dilluns 25 de març de nou a onze del matí o de dos quarts de dotze a una del migdia i el dimarts 26 de març de tres a cinc de la tarda.

Pel que fa a l’institut Vinyes Velles té programada la jornada pel també 26 de març a les sis de la tarda. L’Escola Mogent, també repartit en dos dies, ho farà el dimecres 27 d’un quart de deu a tres quarts d’onze del matí i el dijous 28 de les tres a dos quarts de cinc de la tarda.

L’Institut Marta Mata ha organitzat pel dimecres 27 de març la seva jornada de portes obertes, de dos quarts de cinc a sis de la tarda. Un cop acabin, a les sis hores del mateix dimecres tindrà lloc una xerrada informativa.

Per la seva part la Llar d’infants Pas a Pas ho farà el dissabte 30 de març de deu del matí a una del migdia. La Llar d’infants Pública el Lledoner tancarà les jornades de portes obertes de Montornès el dissabte 6 d’abril de dos quarts d’onze del matí a un quart d’una del migdia i el dimarts 9 d’abril de dos quarts de sis a un quart de vuit del vespre.

Calendari preinscripcions

D’altra banda, la previsió de calendari per a la presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2019-2020 serà del 29 de març al 9 d’abril per l’Educació infantil de segon cicle, educació primària i ESO. Del 14 al 21 de maig pels Batxillerats i cicles de grau formatius de grau mitjà i del 29 de maig al 5 de junt pels cicles de grau superior.

Edicions locals