José A. Montero serà el cap de llista de Montornès en Comú

Va rebre el suport unànime del partit per presentar-s'hi per cinquena vegada consecutiva

Política

Divendres es va certificar la candidatura de l'alcalde
Divendres es va certificar la candidatura de l'alcalde | Montornès en Comú

José A. Montero, alcalde de Montornès, va ser divendres ratificat com a alcaldable de Montornès en Comú en una assemblea del partit en què se li va donar un suport unànime. Ara, l'alcalde treballarà per revalidar el càrrec –que ostenta des del 2011– en les cinquenes eleccions consecutives en què encapçala la llista electoral –fins ara sota les sigles d'ICV-EUiA–.

Montero explica que "els companys em van proposar com a alcaldable i hi vaig acceptar perquè sempre estic a disposició del projecte". També destaca que l'experiència acumulada en aquests vuit anys com a alcalde "és un valor que tenim".

Un programa participatiu

Pel que fa al programa electoral, assenyala que serà "participatiu" i que es treballarà en tres àmbits: social, model de municipi i un tercer que engloba temes d'organització, bon govern i transparència. Aquests mateixos eixos també es tractaran de manera específica amb el jovent. Tot plegat serà amb jornades que tindran lloc fins a l'abril. Això sí, apunta que la candidatura arrenca d'un "bon punt de partida: al consistori hem prioritzat les polítiques socials, hem impulsat projectes globals al municipi i som un govern proper a la gent". Així que "volem continuar amb el que ja hem fet i també volem posar les bases del futur, amb moltes novetats i propostes", assenyala Montero.

"En clau específicament local"

Per la seva banda, el candidat diu que l'aparició dels nous partits polítics al municipi "expressa la pluralitat de Montornès". En aquest sentit, afirma que "les forces polítiques que centrin el debat en Montornès, encaixaran", per davant d'aquelles que se centrin en temes nacionals. "Les eleccions són en clau específicament local i per això pensem que el debat s'ha de centrar en Montornès", clou.

Edicions locals