Montornès rep el reconeixement com a municipi amb Certificat de Bona Pràctica

L'ha obtingut pel procés de participació ciutadana realitzat per millorar l’espai públic a través del Pla Estel Montornès

Societat

Montornès rep el reconeixement com a municipi amb Certificat de Bona Pràctica
Montornès rep el reconeixement com a municipi amb Certificat de Bona Pràctica | FOTO: Ajuntament de Montornès

L'alcalde, José A. Montero, i el regidor delegat de l'Àrea d'Acció Socials, Jordi Delgado, assistien dijous a l'acte de reconeixement als municipis que han obtingut el Certificat de Bona Pràctica de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals. Montornès el va obtenir amb el procés de participació ciutadana realitzat per millorar l’espai públic a través del Pla Estel Montornès.

Montornès ha estat present en la Conferència sobre l'autonomia i la bona governança local celebrat dijous 14 de febrer a Barcelona, organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya i per la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals.

El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Socials, Jordi Delgado, i l'alcalde, José A. Montero durant l'acte FOTO: Ajuntament de Montornès

L'acte també ha estat de reconeixement als municipis que han dut a terme actuacions mereixedores de formar part del Banc de bones Pràctiques de la Fundació. Montornès hi és present pel procés de participació ciutadana que ha dut a la millora de l'espai públic i que s'ha concretat en la reurbanització de la plaça de Joan Miró, del carrer de la Llibertat i de la plaça de la Pèrgola.

Les institucions valoren que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals.

Edicions locals