Nou candidats per encapçalar la llista de Primàries Montornès

La plataforma presentava diumenge les persones que opten a encapçalar la llista el 26-M

Política

Nou candidats per encapçalar la llista de Primàries Montornès
Nou candidats per encapçalar la llista de Primàries Montornès | @PrimariesMontor

Finalment seran nou els candidats que optaran a ser cap de llista de la plataforma Primàries Montornès a les eleccions municipals del 26 de maig.

Diumenge, es presentaven en un acte celebrat al gimnàs de l'Escola Sant Sadurní les persones que s'han inscrit com a candidats: Estrella Amador Celdran, Yolanda Barreiro Prats, Jaume Casanovas Jordà, Marta Cornudella Quintana, Jordi Antonio Ferre, Agustí-Lluís García López, Núria Garcia Ventura, Joan Mondaray i Codines i Etienne Muylle Wallace.

Diumenge, durant la presentació, els candidats van protagonitzar un col·loqui sobre les necessitats de Montornès i es va fer un vermut popular. "La valoració de l'acte és molt positiva i estem contents amb els nou candidats que tenim", explica Ricard Gil, un dels portaveus de Primàries Montornès, qui reconeix que inicialment no n'esperaven tants.

El següent pas del procés serà la votació del cap de llista que serà triat per aquelles persones que s'hagin inscrit com a electors. De moment, la plataforma ha inscrit 136 votants. La votació està prevista per al proper 23 de febrer, al gimnàs de l'escola de Sant Sadurní, i fins a aquell mateix dia es manté obert el termini per poder inscriure's com a votant.

D'altra banda, dimarts 19 de febrer (19 h), al gimnàs de l'escola Sant Sadurní la plataforma celebrarà una xerrada a càrrec d'Anna Arquè, portaveu de Primàries Catalunya, i un col·loqui amb els 9 candidats de Primàries Montornès. També es faran les validacions de les inscripcions fetes pel web primariescatalunya.cat per possibilitar el vot telemàtic.

Edicions locals