L'atur a Montornès puja un 1,72% al gener

El Baix Vallès ha registrat un lleuger increment i el nombre total d'aturats s'ha situat en els 7.352

Economia

L'atur a Montornès puja un 1,72% al gener
L'atur a Montornès puja un 1,72% al gener

Després de dos mesos consecutius de baixada, l’atur a Montornès ha pujat un 1,72% respecte al mes de desembre de 2018. Això significa 19 persones aturades més, per un total de 1.126: un 13,98% de la població activa del municipi.

Amb tot, seguint amb la tendència positiva general a tot l'Estat, la mitjana interanual és millor, ja que aquestes xifres representen una baixada del 2,26% respecte al mes de gener de l'any passat. Ara hi ha 26 persones aturades menys a Montornès que fa dotze mesos.

Al Baix Vallès, la tendència ha estat la d'un lleuger increment dels desocupats a tots els municipis excepte a Martorelles, Sant Fost i Santa Maria de Martorelles, on s'ha registrat una davallada.

El Vallès Oriental va iniciar l’any amb 22.013 persones  apuntades a les Oficines de Treball, 236 persones més respecte al desembre. El creixement intermensual és de l’1,08%, inferior a l’increment registrat al conjunt de Catalunya (1,4%). La taxa d’atur registral (segons el càlcul de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) se situa en l’11,28%.

Edicions locals