Montornès inaugura clubs de patinatge artístic i futbol taula

Dissabte i diumenge es van presentar a la carpa polivalent El Sorralet

Esports

Un moment de l'exhibició de dissabte
Un moment de l'exhibició de dissabte | Marc Garcia

Montornès del Vallès

Dissabte, El Sorralet va ser l'escenari de la posada en escena d'un nou club de Montornès: el Club Patinatge, fundat a principis d'octubre. 

Després de quatre mesos, ja compta amb una trentena de nenes d'entre 3 i 14 anys organitzades en grups segons el seu nivell. En l'acte de presentació, les integrants del club van fer una marxa conjunta i tres coreografies individuals. A més, va tenir lloc una exhibició d'Ivan Gámez, el tercer millor patinador júnior català. Tothom qui vulgui formar part del club pot adreçar-se al correu cpmontornes@gmail.com.

Retorn del futbol taula

Un dia més tard, diumenge, El Sorralet va tenir el privilegi de presenciar l'activitat d'un altre nou club del municipi: el Club Montornés de Futbol Taula, fundat ara fa tres mesos. Aquest va ser l'amfitrió del campionat de Barcelona i de Catalunya de la modalitat. La desena de membres montornesencs hi van competir per primera vegada com a jugadors de la nova entitat abans de començar els entrenaments dissabte a El Sorralet, on hi podrà anar tothom qui estigui interessat en formar part del club.  

Edicions locals