L'Ajuntament treu a concurs la urbanització de l'entorn del teatre municipal de Montornès

Les obres de reurbanització tenen un pressupost de licitació de 334.247 euros

Societat

L'Ajuntament de Montornès ha tret a concurs les obres de reurbanització de l'entorn del teatre municipal, actualment en obres. Els treballs tenen un pressupost de licitació de 334.247,10 € IVA inclòs i una durada prevista d'uns tres mesos un cop s'adjudiquin.

En total s'actuarà sobre una superfície de 1.062,90 metres quadrats a la plaça i el passatge Margarida Xirgu i el passatge del Teatre. El projecte preveu que el nou accés principal al teatre es faci des de la plaça Margarida Xirgu, mentre que hi haurà accessos secundaris pels passatges laterals. Així doncs, tant a la plaça com el passatge del Teatre es modificarà el terreny per tal d'adaptar-se a les noves cotes de l'equipament municipal. També es preveu pavimentar tot l'entorn i instal·lar-hi mobiliari urbà com jardineres i nou enllumenat públic.

La licitació del projecte de reurbanització de l'entorn es fa en paral·lel a les obres per acabar la reforma integral del teatre municipal, que van estar aturades durant més d'un any pels problemes estructurals detectats que van obligar a refer el projecte tècnic i que es van reprendre la primavera passada.

El projecte final de l'equipament, que el govern municipal espera tenir enllestit per Sant Jordi, contempla una sala inferior amb un aforament per a 500 persones, amb usos de sala polivalent, i manté la remodelació de la sala superior on s’ubicarà l’escenari i una grada retràctil similar a la ja instal·lada a Montbarri. De fet, aquesta grada telescòpica es troba actualment en procés de licitació, amb un pressupost de 174.999,68 € IVA inclòs.

Edicions locals