La Faràndula arrenca una nova programació a Montbarri

Dissabte a partir de les 17.30 h es podrà gaudir de la representació de la companyia montornesenca de dos sainets de José Cedena

Cultura

La Faràndula arrenca una nova programació a Montbarri
La Faràndula arrenca una nova programació a Montbarri | La Farándula

El grup de teatre montornesenc La Faràndula portarà aquest dissabte (17.30 h) dos sainets humorístics de José Cedena a l'Espai Cultural Montbarri.

El primer és Los picores de Malpica. A Malpica “todo el mundo se rasca cuando le pica”; l'inconvenient és que a ningú li acaba de picar bé. El segon és La doctora Curavicios, una adaptació lliure de l'obra Don Sabino Curavicios. En aquesta obra, la doctora Sabina estrena una nova especialitat, però haurà de tenir molta cura per no caure en la temptació.

Aquests dos sainets –adreçats a majors de 16 anys i amb entrada gratuïta– obren la nova programació de Montbarri aixeca el teló. En el primer trimestre de l'any es podrà gaudir de nou espectacles més. Hi haurà els concerts de Bufa & Sons i Jordi Zacarés, i les obres de teatre Desperta bruixeta, Cinemúsica, Els miserables (musical), Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz i el Sr. Blues, La noia de la làmpada, Mare, pilar de la família i Impro Horror Show.

Edicions locals