Els partits de Montornès en bloc condemnen l'agressió masclista del passat dilluns

La Taula per la Igualtat de Montornès també ha mostrat el seu "rebuig contra l'agressió masclista"

Societat

Ajuntament de Montornès
Ajuntament de Montornès | Ajuntament de Montornès

Aquest dijous durant el ple, el Consistori feia una declaració institucional de rebuig a les violències masclistes. ICV-EUiA, PSC, Ciutadans, CIU, PP, ERC i PDeCAT en bloc signaven una declaració titulada "No a les violències masclistes".

"Cal posar al centre del debat la gravetat i denunciar la quotidianitat de les violències masclistes existents en la nostra societat", apuntava el text consensuat, en què es donava suport a la víctima i la seva família i s'apunta que l'Ajuntament treballa perquè "aquest tipus d'accions no quedin impunes".

Al mateix temps, el document es feia ressò de les agressions masclistes que en tan sols 10 dies de 2019 ja s'han produït. "Casos com el de Laura Lamelo, o el de la nit de reis a València són una clara mostra de la gravetat de la situació"

De la mateixa manera, el manifest disposava la voluntat del consistori montornesenc de seguir treballant "des de la Comissió del protocol municipal per l'abordatge contra la violència masclista" amb tots els serveis dels quals disposada l'Ajuntament.

Per últim, el document assenyalava que el consistori donaria suport a "les concentracions proposades per la Taula per la Igualtat de Montornès el dia 25 de cada mes a la plaça de la República del municipi.

Edicions locals