L'alumnat estrena la nova escola Palau d'Ametlla

Aquest dimecres ha estat l'estrena del nou col·legi a Can Parera

Societat

L'alumnat estrena la nova escola Palau d'Ametlla
L'alumnat estrena la nova escola Palau d'Ametlla | Marc Garcia

Després de 12 anys en un espai provisional cedit per l'Ajuntament i de reivindicacions de la comunitat educativa aquest dimecres l'alumnat omplia les noves instal·lacions de l'escola Palau d'Ametlla, un equipament que ha construït el consistori local i al qual ha destinat una inversió de 3,5 milions d'euros.

Els 249 alumnes acompanyats d'una vintena de docents i de molts pares s'acomiadaven a les 9 del matí de l'antic centre –situat en unes instal·lacions cedides per l'Ajuntament– i feien una cercavila que acabava a la nova escola. Allà les cares de sorpresa, els xisclets nerviosos i els somriures dels petits han farcit l'acte d'entrega de la clau de l'escola, que un patge emissari dels Reis d'Orient ha lliurat a Adrià Martínez, director del centre.

Com a pas previ a l'estrena, dimarts, representants municipals i de la Generalitat, membres de la constructora i la direcció d'obra signaven l'acta d'ocupació i posada en funcionament de la nova escola situada al barri de Can Parera, al costat del Centre d'Atenció Primària.

Pel que fa a l'espai municipal que ocupava fins ara l'escola –situat al carrer Sant Isidre– l'Ajuntament hi està projectant un nucli d'equipaments públics que, segons explicava l'alcalde, estaria integrat per la nova biblioteca municipal, el nou casal de cultura i el nou casal d'avis del Centre. "Es troba en fase de càlcul", explica Montero, qui afegeix que també s'està estudiant la possiblitat de construir un pàrquing subterrani.

Edicions locals