La nova escola Palau d'Ametlla s'inaugurarà la setmana que ve

El col·legi, a Can Parera, ha anat a càrrec de l'ajuntament amb un pressupost de 3,5 milions d'euros

Societat

Aquests dies s'estan acabant les obres i el trasllat
Aquests dies s'estan acabant les obres i el trasllat

La setmana que ve, amb el retorn a classe després de les vacances nadalenques, s'inaugurarà la nova escola Palau d'Ametlla. El centre fa més de 10 anys que està instal·lat de manera provisional a l'antic edifici municipal de la cantonada dels carrers Sant Isidre i Mogent, i aquests dies s'està portant a terme el trasllat a les noves instal·lacions, al carrer de Can Parera.

Al mateix temps que es fa el trasllat, també s'estan executant les darreres obres als exteriors del recinte, que encara no estan enllestides, però que no afecten a l'entrada a l'edifici. Malgrat això, el contracte marcava que les actuacions –que van arrencar el passat mes de gener, tot just ara fa un any– havien d'acabar a l'octubre.

Amb aquest nou equipament, es dóna així una solució definitiva als alumnes i docents de l'escola Palau d'Ametlla. De fet, en els darrers anys, l'AMPA del centre s'havia mobilitzat en diverses ocasions per accelerar la construcció de l'edifici.

La nova escola serà de dues línies, i la construcció de l'equipament ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Montornès, i no de la Generalitat, tot i que és aquesta darrera qui té la competència.

L'empresa adjudicatària per a la construcció va ser Benito Arnó e Hijos, que ha fet l'edifici amb un pressupost de 3.553.346 euros.

Sense llibres ni pupitres a l'antiga escola | Marc Barrio

 

Edicions locals